Liviu Dragnea este supărat foc pe Simionescu, Marinaş şi Fiscuci. Au furat prea putin!

După cum ştiţi, trei membri din famiglia condusă de Dragnea au fost prinşi cu evaziunea transfrontalieră peste Dunăre.

Chiar pe la Bacul Turnu – Nikopole se făceau afaceri de acest gen, un loc ideal, pentru că  traficul este foarte mic. Liniştit, fără emoţii, se treceau utilaje agricole de pe un mal pe altul. Auzind cât de mic este prejudiciul făcut statului, jupânul Teleormanului a fost foarte supărat. Doar 1 milion de euro, când la televizor sunt arătaţi infractori cu zeci de milioane! Te faci de râs şi alta nu, cu asemenea mărunţiş.

Ce-o să zică baronii despre cel care le-a fost şef? Ponta, la fel, poate să îşi caute alt finanţator. Dragnea nu este aşa bogat, după cum se poate vedea   în videoclipul facut de A.Mataev la conacul din Alexandria al jupanului.

Jupânul le-a reproşat celor trei că suma este ridicolă. De când a plecat dumnealui nu se mai fură cum se fura. Înainte de 2012 se ajunsese să fie fraudate până  şi fondurile europene. Evaziunea cu utilaje agricole a început chiar în 2012,  de când jupânul este în Guvern.

Dacă se ştiau protejaţi tocmai de sus, oamenii lui Dragnea trebuiau să fure fără frică şi fără limită. Cum să faci avere cu asemenea fricoşi, care au fost prinşi ca nişte începători. Când Liviuta era la Alexandria, se puneau la cale adevărate tunuri.

Sperăm ca atunci când procurorii vor mai scoate la lumina furturile famigliei Dragnea, prejudiciul să fie cu adevărat fabulos, ca Teleormanul sa nu se mai faca  de râs.scrie turnucustiri.ro

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *