Liviu Dragnea, Baba Vanga a Teleormanului sau când hoţii strigă "Hoţii"!

Rezultatul alegerilor prezidentiale din Teleorman este cunoscut, plagiatorul Ponta obţinând peste 56 % din voturi, rezultat cu care Teleormanul este pe podiumul judeţelor „roşii”.

Totuşi, se pare că L.Dragnea nu e mulţumit, vrea mai mult, probabil să ajungă la 100%. O declaraţie surprinzătoare a lui Dragnea ne-a atras atenţia. Conform spuselor vicepremierului, 99 % dintre cei care au fost trecuţi pe listele suplimentare au votat cu Iohannis:” Şi la Teleorman au fost mulţi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mândri că a devenit dintr-o dată atracţie turistică, dar o să fim mai atenţi în turul 2. Eu nu spun că nu s-a votat corect, dar ştiu că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis.”

De unde cunoaşte L.Dragnea cu cine au votat cei de pe listele suplimentare? Deocamdată, în România votul e secret, astfel că L.Dragnea a devenit o Baba Vanga ( numele cunoscutei prezicătoare din Bulgaria, decedată acum 18 ani) a Teleormanului.

Domnule Dragnea, mai e votul unul secret? Altceva e mai curios: majoritatea localităţilor cu mulţi votanţi pe lista suplimentară sunt conduse de primari pesedişti, astfel că e cam aiurea să acuzi adversarii politici când, de fapt, turismul electoral este marca pesedistă. L.Dragnea şi-a permis şi o aroganţă faţă de teleormăneni:

„Eu cred că Teleormanul, dezvoltându-se foarte mult, a devenit o atracţie turistică.” Aşa e, Teleormanul a devenit o atracţie pentru mulţi români, însă nu pentru că s-a dezvoltat, din contră, pentru că e una dintre cele mai sărace zone din ţară. L.Dragnea a devenit ridicol când a acuzat adversarii politici că practică turismul electoral. Păi, bine, domnule Dragnea, cine e trimis în judecată pentru acest lucru? Nu cumva chiar dumneata şi haita de pesedişti din Teleorman?

Chiar Rodica Rovenţa, angajată la Inspecţia de Stat în Construcţii, o instituţie din subordinea Ministerului pe care-l conduceţi, a fost trimisă de curând în judecată pentru fraudarea votului. Ridicolul nu ucide, însă e strigător la cer cât de mult îşi bate joc Liviu Dragnea de teleormăneni.

Sursa:.turnucustiri.ro

Pe aceeași temă