Liviu Dragnea a pus anunţuri de cumpărat primari pe olx şi tocmai.ro!

foto:academiacatavencu.ro
foto:academiacatavencu.ro

În urmă cu vreo 5 zile zile a intrat în vigoare ordonanţa de urgenţă prin care primarii din România pot spune “piua” şi pleca la ce partid vor ei (mă rog, la ce partid vor Ponta, Dragnea şi colegii, dar asta-i altă discuţie).

Deşi liderii pesedişti se aşteptau ca edilii să spargă uşile sediilor de partid, dornici să se înscrie cât mai repede în PSD, nu s-a întâmpla nimic. Nici măcar un traseist nu s-a prezentat la înscrieri, iar acest lucru l-a determinat pe maestrul combinaţiilor Dragnea să apeleze la alte măsuri.

De exemplu, se pare că el ar fi postat aseară, pe site-urile de anunţuri gratuite olx.ro şi tocmai.ro mai multe anunţuri prin care cumpăra primari, cu următorul text: “Cumpărăm primari, la primul mandat sau la mâna a doua, în stare bună de funcţionare, rugăm seriozitate”. Iniţiativa s-a bucurat de succes, la sediul PSD Alexandria venind deja primele răspunsuri la ofertă.

“Ne-au sunat mai mulţi primari de la PNL, PDL şi PP-DD. Ne-a sunat chiar şi unul de la UDMR, dar fiindcă vorba în maghiară, l-am băgat în mă-sa şi i-am trântit telefonul în nas!, a precizat un înalt responsabil pesedist. Majoritatea primarilor corespundeau profilului urmărit de Dragnea: erau în stare perfectă de funcţionare, graşi şi voinici, de puteau aduce lumea la vot chiar şi în cârcă.

De asemenea, toţi aveau disponibilitatea de a se îmbolnăvi grav, în caz că-i călca DNA-ul, ceea ce e un mare avantaj. “A rămas să mai negociem, ne-a dezvăluit sursa noastră, adăugând: Facem un apel către toţi primarii din ţară să vină repede la PSD, că 45 de zile trec foarte repede şi pe urmă rămân muritori de foame. Noi n-avem nevoie de nehotărâţi, ci de oameni serioşi. Traseişti, traseişti, da’ serioşi să fie!”.

sursa:academiacatavencu.ro

Pe aceeași temă