Județul arde și Opoziția petrece Ludovic Orban și Bitanu fac parada luxului la ziua senatorului Pîrvulescu

Județul arde și Opoziția petrece Ludovic Orban și Bitanu fac parada luxului la ziua senatorului Pîrvulescu

În timp ce sute de pompieri muncesc pe un vânt cumplit la consilidarea digului din comuna Suhaia, iar oamenii din piața Alexandria protestează împotriva dublării taxelor, Opoziția teleormăneană petrece la restaurantului lui Florică Mara din Alexandria.

Și nu oricum, ci cu fast. Pentru că, odată cu venirea serii, zeci de mașini de lux au început să apară pe platforma de la Sere, indicând faptul că acolo se va întâmpla o petrecere a bogaților.

Motivul? Ziua de naștere a senatorului Pîrvulescu, celebrată fix în Săptămâna Mare, alături de prietenii politici ai acestuia.

Printre ei se numără și președintele PNL, Ludovic Orban, însoțit de Bitanu de la Suhaia, care ignoră faptul că la el acasă, sute de oameni muncesc din greu pentru evitarea riscului de inundare a 3000 de hectare de teren agricol.

 

Cât despre revolta comercianților din piața centrală, senatorul Pîrvulescu n-a găsit nimic mai bun de făcut decât gălăgie pe Facebook și cam atât, că omul era ocupat să-și pregătească ziua de naștere, eveniment la care a invitat toată lumea bună din județ.

 

 

Din nefericire, județul chiar sărbătorește Săptămâna Patimilor, în timp ce bogații plâng formal pe Facebook și petrec ca și cum n-ar mai fi nimic de făcut.