Inimaginabil! Sutele de milioane de lei „arse” anual pe focuri de artificii și focarul de infecție din B-10

Blocul B-10, care face corp comun cu Poliția Municipală, aparține Primăriei municipiului Alexandria. Este destinat persoanelor cu probleme sociale, fără venituri.

wc-blocLăsat de izbeliște, se află într-o stare mai mizerabilă decât o cocină de porci și reprezintă un real focar de infecție și de promiscuitate. Vă prezentăm câteva imagini cu toaleta comună (singura) de pe un palier (șase locuințe). Nu-ți vine să crezi că așa ceva există în România, într-o reședință de județ, în secolul 21. Refuzi. Dar realitatea te contrazice.

Un reprezentant al primăriei ar trebui, urgent, să meragă la fața locului și să constate.

În consecință, să se ia măsuri. Se impune o igienizare totală. Dezinsecție, dezinfecție, deparatizare și deratizare, pentru că șobolanii cât cotoii mișună nestingherit.

Situația în care se află blocul B-10 și, automat, locatarii este inadmisibilă din orice punct de vedere. Un contra-exemplu: în blocul de la Filatură există asistent supraveghetor și paznic. Deci, se poate.
Ne întrebăm cum poate dormi liniștit primarul Victor Drăgușin când știe că niște oameni, semeni de-ai domniei sale, trăiesc în asemenea condiții. Poate justifică „genocidul” prin lipsa banilor. Fals!

Anual, Primăria Alexandria „arde” sute de milioane de lei vechi numai pe focuri de artificii, de zilele orașului. Anul acesta, de exemplu, pocniturile ne-au spart timpanul un sfert de oră. Alarmele mașinilor au început să se declanșeze, câinii să latre și pisicile să mieune. Cui și la ce a folosit această mascaradă?

Sume de bani exorbitante sunt cheltuite nejustificat. Oare era necesar să se reasfalteze aleile în Pădurea „Vedea”, care duc la restaurantul unde și-a făcut nunta fiica edilului-șef, înainte ca evenimentul să aibă loc sau să se rezolve focarul de infecție din blocul B-10?

Realitatea teleormăneană” îl înștiințează pe primarul Drăgușin că, dacă nu ia măsuri urgente de rezolvare a situației relatate, va face plângere oficială la Consiliul Uniunii Europene, compartimentul „Drepturile Omului” și va invita televiziuni naționale și din afară pentru realizarea unor reportaje cu scopul de a salva de la mizerie niște vieți omenești aflate în suferință.
Radu T. Realitatea teleormaneana

(Scuze pentru imaginea care produce stare de voma, dar asta e realitatea. De…rahat, intr-adevar!)

Pe aceeași temă