Infractorul Emil Mărcușanu calcă din nou pe bec! Împreună cu fiul său a bătut un fost politist

Fostul primar al comunei Olteni nu se dezminte. Aflat în plină campanie electorală pentru câştigarea unui nou mandat de edil-şef în comuna Olteni, Emil Mărcuşanu a bătut un fost poliţist.

Acuzații grave la adresa candidatului PSD la primaria Olteni, Emil Mărcuşanu şi fiul acestuia. Cei doi ar fi bătut un localnic. Omul a ajuns la spital cu răni şi are nevoie de multe zile de îngrijiri medicale. El şi-a scos certificat modico-legal. Mai mult, nu vrea să lase lucrurile aşa şi a depus o plângere penală pe numele fostului primar al comunei Olteni, dar și al fiului.

”În noaptea de 28 spre 29 mai, mai exact spre dimineață, în jurul orelor 5:30, mă aflam împreună cu numiții B. Constantin, D. Mirel și F. Alin, în sala de jocuri din spatele discotecii din comuna Vârtoape, județ Teleorman.

În acest timp din discotecă au venit în sala de jocuri și numiții Emilian Mărcușanu și Horia Mărcușanu, pe care îi știam doar din vedere fără a fi făcut cunoștință vreodată.

La un moment dat, în timp ce discutam cu prietenii mei, fără motiv, Mărcușanu Emilian și Mărcușanu Horia s-au năpustit pur și simplu asupra mea aplicândi-mi multiple lovituri cu pumnii, în special în zona capului, respective urechi și ochi.

Pentru că am fost luat prin surprindere nu am putut să mă apăr, loviturile aplicate provocându-mi leziuni ale urechii și ochilor.

De altfel, în momentul în care am realizat cine sunt cei doi m-am abținut să fac vreun gest, la rîndul meu, aceștia fiind cunocuți în zonă pentru violența manifestată în diverse ocazii.

Precizez că, în dimineața zilei de 29 mai 2017, așa cum dovedesc cu chitanța nr. 0071426/29.05.2017, pe care o anexez, m-am prezentat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Serviciul județean de medicină legală, unde am fost examinat de medicul legist ce urmează să-mi elibereze certificatul medico-legal abia în data de 14.06.2017, după cum mi s-a comunicat verbal.

De asemenea, menționez că pe lângă martorii care au asistat la scandal și pe care i-am indicat anterior, care vor confirma întocmai ceea ce eu am relatat, întregul eveniment a fost înregistrat pe camerele video care erau amplasate și înregistrau în interiorul sălii de jocuri”, scrie Mircea Miu în plângerea penală înregistrată la Parchetul Roşiorii de Vede.

CITESTE SI: Ministrul de interne Dan Carmen Daniela va trimite “forţe suplimentare”, la alegerile parţiale din comuna Olteni-Teleorman

Se pare că fostul primar al comunei Olteni nu este străin de astfel de metode. Pe numele său mai este înregistrat un dosar penal, tot la Parchetul din Roşiorii de Vede pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu,  ameninţare şi fraudă la vot. Acest dosar se află în curs de cercetări la Politia Municipiului Roşiorii de Vede şi nu a fost începută urmărirea penală in personam.

Reporterii Exploziv News24 au încercat să-l contacteze pe fostul primar Emil Mărcușanu pentru un punct de vedere în legătură cu cele două acuzații, dar acesta nu a dorit să răspundă.

Pe aceeași temă