În 2016, Victor Drăgușin nu va mai candida la primăria Alexandria

Președintele PDL Alexandria, Florin Titirișcă, crede că Victor Drăgușin nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile din 2016. În opinia liderului local, vremelnicul Drăgușin va avea o serie de probleme în următoarea perioadă, poate chiar de ordin penal, fapt ce va face ca acesta să părăsească definitiv și irevocabil viața politică.

În conferința de presă desfășurată la sediul organizației municipale ACL, Forin Titirișcă (foto) a precizat că nu își explică cum președinții și vicepreședinții secțiilor de votare, ”trași la sorți”, sunt aceiași ca la alegerile precedente. Probabil, spune acesta, cei care au scos din urne numele lor au noroc, și i-a îndemnat să joace la loto 6 din 49, pentru că vor câștiga o grămadă de bani.

Un alt subiect dezbătut s-a referit la numărul mic de autorizații date de primărie pentru amplasarea bannerelor cu candidatul Klaus Iohannis.

”Din 26 de solicitări, ne-au aprobat doar 8, și astea mai la marginea orașului. Nu-i nicio problemă, le-am amplasat unde au vrut ei. Tovarășul Tăbăcitu, marele administrator al municipiului, a transmis că primăria municipiului Alexandria nu eliberează adeverințe de amplasare a corturilor cu destinație electorală nici unei formațiuni politice în zona pietonală și centrală a municipiului Alexandria. Vă rog să vă uitați în zona poliției județene, o să îl observați pe domnul Ponta cum rânjește. Un alt răspuns la fel de halucinant, venit tot din partea tovarășului Tăbăcitu, spune că amplasarea de corturi în zona pietonal ar afecta caracteristicile arhitecturale și ambientale ale zonei, putând genera perturbări ale traficului pietonal. E greu de comentat așa ceva”, a declarat Florin Titirișcă.

Președintele Titirișcă a tras un semnal de alarmă și asupra modului cum municipalitatea înțelege să ducă o campanie electorală.

”După cum știți, au trimis angajații primăriei pentru a verifica dacă oamenii sunt acasă. Acum, au trimis angajații de la Apă Serv pentru a face un recensământ al locuințelor în care oamenii nu mai locuiesc. Acesta este PSD-ul, acestea sunt practicile lui”, a mai precizat liderul local.

Stiri Alexandria,stiri si informatii de ultimă oră din Teleorman

Pe aceeași temă