Fostul primar din Roşiorii de Vede, Cristian Duică, condamnat la un an de închisoare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de către Duică Cristian împotriva sentinţei penale nr.98/13.04.2017 a Judecătoriei Roşiorii de Vede.

Conform soluţiei, condamnă pe inculpatul Duică Cristian la pedeapsa de 1 an închisoare şi interzice acestuia exercitarea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de 3 ani. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. Decizia este definitivă.

În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că: Inculpatul DUICĂ CRISTIAN, în calitate de primar al Municipiului Roşiori de Vede, în perioada iulie 2012 – noiembrie 2013, a încheiat un număr de 8 contracte de prestări servicii, in valoare de 496.760, 72 lei, cu SC Modul Proiect SA, societate în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie până la data de 26.06.2012, respectiv cu Radio Impact 94,4 FM, în cadrul căreia a deţinut funcţia de administrator, fiind şi asociat pana la data de 26.06.2012, societăţi cu care susnumitul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură.

Pe aceeași temă