EXPLOZIV! Mită la Spitalul din Alexandria

Ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Teleorman- sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, au descins în această dimineață la Spitalul de Urgență din Alexandria.

Conform unor surse, ofițerii ar fi găsit în buzunarul medicului internist Virgil Roșioiu o importantă sumă de bani, care se bănuiește că ar fi fost dată de un pacient pentru a beneficia de anumite servicii medicale. Virgil Roșoiu, fost director medical la Spitalul din Furculești, a fost dus la audieri.

 

stire în curs de actualizare ….

Pe aceeași temă

1 thought on “EXPLOZIV! Mită la Spitalul din Alexandria”

  1. Cred ca ar fi foarte bine daca ofiterii DGA impreuna cu reprezentantii Ministerului Sanatatii ar veni cat mai des in spitalul Judetean Alexandria sa controleze buzunarele si vestiarele medicilor si asistentilor, si o sa gaseasca destui bani….
    Cati medici din acest spital refuza spaga, acum nu mai au salarii mici, unii dintre ei se vaita de parca sunt la „capul podului”, iti vine sa le dai de la tine, nu alta, zici ca incepe lumea cu ei , numai ei au invatat carte, restul lumii, numai prosti , in conceptia lor!!
    Sa mearga pe sectia neurologie s-o auda pe dr. Paraschiv cum cere bani ca la usa cortului, s-o auda pe dr.Negru cum tipa la apartinatori si pacienti si s-o vada la ce ora intra stimata dna dr. Negru pe poarta spitalului si la ce ora pleaca acasa…. Asta nu stie stimabilul domn manager, sau se face ca nu vede??? Mergeti la UPU noapte si o se vedeti care dr. doarme in garda si care nu…..etc