EXPLOZIV! Jandarmii teleormăneni au cerut intonarea Imnului Național mai ”pe mute” și i-au trimis acasă pe protestatarii din Alexandria

Jandarmii teleormăneni au dorit cu orice preț să oprească protestul din Alexandria împotriva grațierii și amnistiei.

Deși, la început, păreau că-și văd de misiunea lor, mai cu seamă că mitingul s-a încadrat perfect în limitele bunului simț și al legii, se zice că mâna de manifestanți a deranjat pe mai marii din conducerea unor ministere, mai cu seamă că și televiziunile naționale relatau despre contestatarii din Teleorman, fapt destul de rar pe meleagurile județului.

În consecință, planul de reprimare a fost pus în scenă prin intermediul unei ”băbuțe”, care, deși are un apartament la peste 300 de metri față de locul în care s-a desfășurat protestul, a fost răvășită de melodia care răsuna dintr-o boxă ”de buzunar”. La început de IMNUL NAȚIONAL, apoi de ”imnul golanilor”.

La numai câteva minute de la pornirea difuzorului, au apărut și jandarmii, alături de doamna îmbrăcată în pijamale.

”Vă atrag atenția să încetați și să mergeți acasă. Există o persoană care reclamă că deranjați ordinea publică” este mesajul amenințător al șefului de obiectiv din Jandarmeria Teleorman.

 

Ce nu au văzut și auzit jandarmii este că, la o palmă de Casa de Cultură, în zona statuii regretatului Liviu Vasilică, câțiva tineri ascultau manele ”la maxim” iar muzica din difuzoarele amplasate de primărie era… vie!

Că scenariul a fost o golăneală pe față reiese și din reproșul ”băbuței” adresat lui Pepino Iordănescu, proprietarul boxei, că este stresată de muzica unui restaurant din zonă ce aparține lui Florin Titirișcă, de departe cel mai înverșunat politician față de actuala conducere a administrației publice locale.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei  a declarat că nu a existat o sesizare pe numărul de urgență 112, ci doar o discuție purtată față-n față de femeie cu oamenii legii, care a reclamat că o deranjează muzica.

Comments are closed.