EXCLUSIV: Se anunţă un val de anchete în primarii şi în instituţiile publice care au avut contracte cu Proinvest.

Dosarul evaziunii transfrontaliere se poate transforma peste noapte în dosarul Proinvest-instituţii publice, lucru care  face ca famiglia pesedistă condusă de Dragnea să nu mai aibă somnul liniştit.

Procurorii au ridicat multe documente şi harduri de la sediul Proinvest, astfel că este uşor să deducem că de aici poate începe dezastrul pentru stăpânii judeţului. Proinvest are foarte multe contracte cu primăriile şi celelalte instituţii publice din judeţ, firma patronată de Marian Fiscuci având  multe obiecte de activitate: alimentaţie, construcţii, comerţ, auto, etc.

De la Spitalul Judeţean de Urgenţă, primăriile, începând de la oraşe până la ultima comună, aproape nu există institutie publică care să nu fi avut contracte cu Proinvest. Nu s-a încălcat legea în toate contractele, însă în multe sunt nereguli penale.

În campania electorală din 2009, Teleormanul a fost cel mai mare sponsor al PSD, cu 16 miliarde de lei, înaintea Bucureştiului şi a unor judeţe, mult mai dezvoltate economic. Dragnea şi-a croit drum în politică prin sumele imense investite.

Marea majoritate a banilor  este nedeclarată, bani făcuţi de jupânul Teleormanului din furturi, cum este în cazul de faţă cu evaziunea transfrontalieră. Cele 16 miliarde sunt o nimica toată pe lângă adevăratele sume care sunt băgate în politică.

Cei care se ştiu cu musca pe căciulă, nu mai au somnul liniştit, pentru că în orice moment pot fi invitaţi la DNA sau chiar luaţi de acasă.

Sursa:

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *