EXCLUSIV! IMAGINI VIDEO SOCANTE! Un politist din Alexandria a fost lovit cu bestialitate

Filmul complet al scandalului dintre polițisti si patru tineri

Lipsa bunului simt si ai celor sapte ani de acasa se vad, in fiecare zi, si in Teleorman, incepand cu ambalajele aruncate pe strada si cozile de la supermarket si terminand cu manelele care se aud la maxim din apartamente de bloc si porcii care pasc nestingheriti printre masini.

CITESTE SI: VIDEO Tânărul care a lovit un poliţist din Alexandria a fost reţinut 30 de zile

Insa, poate cel mai grav este faptul ca sunt oameni, si nu putini la numar, care nu inteleg ca traiesc intr-o comunitate, care trebuie sa respecte niste reguli si niste norme.

Exemplu concret in acest sens este tanarul care, la finalul saptamanii, si-a permis sa injure si sa loveasca un om al legii, pentru ca acesta a „indraznit” sa-l deranjeze.

Fara pic de retinere sau jena, barbatul ii imparte cu generiozitate pumni agentului de politie.

Pe aceeași temă

2 thoughts on “EXCLUSIV! IMAGINI VIDEO SOCANTE! Un politist din Alexandria a fost lovit cu bestialitate”

  1. Filmarea nu corespunde cu descrierea făcută. În filmare se vede Cum polițistul Da în spate și îl lovește iar el pleacă. Polițistul se duce după el și încearcă sa facă pe „victima” . Rușine polițistului ca lucrează la politia rutiera . Un om care atunci când face manevra de mers în spate și nu se asigura mă poate opri sa îmi ceara actele când el nu știe legislația?

    1. Când te imbrancesti în mașină poliției eu zic ca nu cauți vorba buna.

      Până la urmă asta reprezintă „Zilele Alexandriei”, un prilej în care toți țăranii din împrejurimi vin în oraș, beau ca porcii, fac gunoaie si mai caută și scandal.

      Fereasca Sfantul ca în locul polițiștilor să fii fost un copil al vostru, ca sigur nu mai luați partea acelor bețivi notorii.