Ervin Zelch, viitorul Primar al Alexandriei

Municipiul Alexandria a dus lipsa, de multi ani, a unui primar tanar,onest,gospodar,incoructibil, care stie si vrea sa dea solutii viabile pentru comunitatea locala. De un tanar care sa fie stapan pe ideile si solutiile sale, de aceea ce poate darui locuitorilor sai.

Pentru mine, canditatura la primarie reprezinta o piatra de incercare, un prilej adecvat de a contribui decisiv la serviciile in folosul comunitatii. Sunt un tanar de viitor al municipiului, cunosc foarte bine greutatile cu care se confrunta cetatenii mei, am o strategie credibila de o dezvoltare a localitatii.

Numai candidand si avand girul dumneavoastra, dragi alexandreni, pot sa-mi asigur libertatea de exprimare in ceea ce-mi doresc sa realizez pentru binele tuturor. Ca orice tanar si ca viitor primar trebuie si sunt convins, ca trebuie sa dam dovada de respect fata de cetateni, de transparenta. Imi voi indrepta atentia cu prioritate catre cei aflati in dificultate, oameni ingropati in hartii si plimbati intre ghisee pentru doleante legitime si pentru drepturile lor, cetateni batjocoriti de autoritatile locale.

Asosit timpul ca cetatenii alexandreni sa aiba parte de un primar tanar curat, onest, capabil si gospodar, asa cu Alexandria trebuie sa fie – un oras curat, frumos si modern. Cum voi reusi sa fac aceste lucruri indraznete si realizabile? Printr-un program viabil din punct de vedere social si economic, administrativ,social si cultural, pe care vi-l pot detalia in campania electorala, din luna mai, anul curent.

INTERESUL PUBLIC – DATORIA MEA

Am decis, intrand in cursa pentru Primaria Alexandria sa lupt impotriva celor care-si apara interesele lor si ale familiilor, manipuland, mintind si pozand – o data la patru ani – in aparatori ai cetatenilor.

Municipiul nostru are nevoie mai mult decat oricand sa ne mobilizam si impreuna sa luptam impotriva administratiei locale “bolnave”, administratie marcata de haos si instabilitate.

Pana in prezent, cei care au pozat in aparatori ai alexandrenilor, fie in consiliu local, fie de birourile vechilor partide pe care le conduc, nu au adus niciun beneficiu constructiv pentru dezvoltarea, modernizarea si bunastarea Alexandriei.

Alexandria e a noastra, nu este a lor! A sosit timpul ca vocea noastra sa fie mai puternica, iar in orasul nostru, onoarea si respectul sa fie mai presus decat interesele meschine ale persoanelor care ne conduc si care din spatele unor ,,masti”, nu fac altceva decat sa ne minta cu nerusinare. Ne mint, nonsalant, o data la patru ani, promitand lucruri pe care nici ei nu le mai cred, iar mai apoi, dupa ce obtin rezultatul minciunii, continua sa-si serveasca interesele, fara nici o urma de moralitate.

Sunt tanar si lupt pentru voi, cetatenii alexandreni, pentru ca dumneavoastra sa aveti drepturi egale, indiferent de statutul social. Am incredere in voi alexandreni. Va respect si voi fi alaturi de voi.

Majoritatea reprezentati oamenii buni, onesti, care traiti printre oameni civilizati, iar voi trebuie sa fiti respectati. Voi trebuie sa fiti reprezentati de oameni responsabili, care sa va reprezinte interesele si nevoile. Va urez, dragii mei, sa aveti multa indrazneala si iubire, sa aveti multa indrazneala si iubire, sa luptati pentru idealurile voastre, sa aveti mai multa speranta in viitor, sa traiti in demnitate si pace.

Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu!

 

  • De prefarat ar fi un primar “incoruptibil” nu “incoructibil”, asa cum se declara tanarul candidat!!

Comments are closed.