Eliza Dragne înmormântată în rochie de mireasă

Tânăra din Alexandria ucisă cu bestialitate de un individ pe care l-a cunoscut pe Facebook a fost condusă, vineri, pe ultimul drum de familie şi prieteni care şi-au luat cu durere în suflet adio de la ea. Pentru că nu era căsătorită, Eliza Dragne a fost înmormântată în rochie de mireasă.

În urma ei a rămas o durere imensă, pe care familia nu o va putea stinge niciodată şi tot ei spuneau că nici acum nu pot accepta că fetiţa lor nu mai este. Curtea în care a locuit Eliza a devenit neîncăpătoare, la fel ca şi biserica unde a fost slujba de înmormântare a tinerei.

Rudele, prietenii, foştii colegi de şcoală şi vecinii au aprins o lumânare şi s-au rugat pentru liniştea ei. Mama fetei nu s-a dezlipit nici un moment de lângă sicriul fetei, nici acasă şi nici la biserică, strigându-şi în tot acest timp neputincioasă durerea.

Şi în spaţiul virtual prietenii şi-au luat  ADIO
Colegii şi prietenii virtuali nu au încetat nici o clipă să îşi exprime durerea pe pagina de Facebook a tinerei

“Condoleanţe familiei, ce rău îmi pare, nu îmi vine să cred“, “Of doamne îmi pare atât de rău pentru ea. Cu toate că nu o cunosc, dar e greu să cred cum s-a putut întâmpla aşa ceva. Dumnezeu să o odihnească. Şi să sperăm că acum “Nicu” va fi mulţumit şi fericit. Respect pentru gestul nobil al familiei ei“, “A plecat un îngeraş dintre noi. Dumnezeu să o odihnească şi să o ierte condoleanţe familiei”, “Te-am visat păpuşa mea frumoasă mă gândesc mereu la tine…de ce tu? te iubesc mult şi îmi este dor de tineee prietena dragă nu te voi uita niciodată”,

“Eli mă uit pe fiecare zi pe pagina ta de Facebook şi tot nu sunt în stare să-ţi scriu, pentru că sunt supărată, tristă şi mă doare inima, mi se rupe sufletul când mă gândesc la tine, prin ce ai trecut şi câtă forţă ai avut să-i pronunţi numele animalului pentru ultima oară; offf îngeraşule, în ultima noastră conversaţie îmi spuneai “că ce n-aş da să mă întorc în copilărie, că ce copilărie frumoasă am avut” acum o să fii cea mai fericită, frumoasa mea mică, şi o să ne veghezi de sus. Nu-mi iau adio de la tine, dar îţi zic “ne vedem”.

Un alt mesaj trimis de prietenii virtuali a fost postat chiar în momentul în care tânăra era condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni. “Eli nu pot să vin să te văd….mi-ai lăsat un gol în suflet…cu cine mai ies eu la suc când vin la Alexandria? Cine mai vine pe la mine??? De ce tocmai tu??Cu ce ai greşit tu de ai avut soarta asta: (((numai la tine mă gândesc… Rămas bun,frumoasa mea!!!!“

“Eliza am fost la tine şi te-am văzut; eşti tot frumoasă, dar de nerecunoscut. Nu pot să îmi revin de când te-am văzut, nu îmi vine să cred prin ce chinuri ai putut să treci sufleţel. Dumnezeu să te ierte ! Să îţi fie ţărâna uşoară. Nu te voi uita niciodată !!!”, “Eli a mea, nu pot ajunge astăzi….să fiu alături de tine până în ultimul moment şi mă doare sufletul, dar cât de curând mă voi face bine..o să vin la tineee să te văd îngeraşul meu să îţi aprind o lumanareee nu ar fi trebuit să te vizitez acolo niciodataaaaaaaaaaa off..ai grijă de noi toţi de acolo”, scriu prietenii Elizei în spaţiul virtual.

Articol preluat de pe ziarulteleormanul.ro

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *