„Doliu” la primăria Alexandria. ACL ”i-a băgat mortu-n casă” lui Victor Drăgușin

Imediat după aflarea rezultatului votului din 16 noiembrie, pentru alegerea șefului statului, în fața sediului ACL Alexandria s-au adunat peste 200 de membri sau simpatizanți. Tonul sărbătorii victoriei lui Klaus Iohannis a fost dat de președintele Florin Titirișcă care, în cinstea câștigătorului, a desfăcut o sticlă de șampanie.

Cei prezenți au strigat, la unison, ”Klaus președinte” și ”ciuma roșie din județ trebuie să dispară”.

După câteva zeci de minute petrecute în fața sediului partidului, ”alaiul” a plecat spre primăria Alexandria. Ajunși la ”Înalta Poartă”, membrii ACL Alexandria au legat o panglică neagră la una dintre intrări, în semn de doliu pentru înfrângerea suferită de Victor Ponta în alegeri și, implicit, de Victor Drăgușin, din postura sa de șef al campanie PSD în județ.

Deși aceștia au dorit să dea nas cu primarul Victor Drăgușin, cu scopul de a-l întreba dacă a aflat cine este noul președinte al României, nu au avut șansă. Edilul șef se afla la sediul PSD, acolo unde, împreună cu alți membrii de partid, își lingea rănile ca după o grea bătălie purtată cu cele mai fioroase fiare ale pământului.

Articol preluat de pe informatiateleormanului.net

Pe aceeași temă