Doi jurnalisti din Alexandria, bagati in spital de soferul Prefecturii Teleorman, cu o masina neasigurata.

Ieri, 13 martie, un accident de circulatie grav a avut loc in sensul giratoriu de la intersectia Centurii Alexandria cu drumul care duce spre Laceni (DJ 504), in urma caruia 5 persoane au ajuns in spital.

Cam atat a relatat sec, presa locala.

Ceea ce nu se spune este ca jurnalistii, actual corespondenti ale doua televiziuni nationale, sunt fosti angajati ai unei Televiziuni din Alexandria supranumita „TeldrumTV „care isi are sediul pe strada Ion Creangă nr. 52-54, într-o fostă clădire a Băncii Naționale a României, al carei subsol, apartamentul 2 si o parte din terenul de 1700 de mp este detinut de firma Teldrum.Specificam acest aspect intrucat cei doi se intorceau de la inundatiile din localitatea Laceni ca pasageri intr-o masina apartinand Prefecturii Teleorman, condusa de soferul Prefecturii.

CITESTE SI: Accident rutier GRAV. Cinci persoane au ajuns la spital

Sofer de profesie care, desi teleormanean care cunostea zona, mai ales ca in intersectia respectiva s-au petrecut numeroase accidente, dintre care unele chiar mortale, nu a respectat o regula elementara de circulatie, bagand 5 persoane in spital, printre care si cei doi jurnalisti care se aflau in masina condusa de acesta.

Un harb de Dacia Logan cu numar de inmatriculare al MAI care nici macar nu are asigurare, care a izbit din plin un autoturism care circula regulamentar si deja patrunsese in sensul giratoriu, cu viteza redusa.

Mai mult, la o verificare in baza de date a ASF, aceasta masina nu apare ca fi avand vreodata asigurare RCA.

Unul dintre jurnalisti a ajuns direct pe masa de operatie , cu o fractura dubla deschisa. Si atunci ne punem intrebarile oneste:


Are masina respectiva asigurare RCA?

Cine raspunde pentru acest eveniment?

Domnule prefect, va solicitam pe aceasta cale DEMISIA, IMEDIAT CE NE RASPUNDETI IN REGIM DE URGENTA LA INTREBARI!

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *