Directorul Alesu Floarea s-a căpătuit cu… un arest la domiciliu!

Domnia directorului Alesu Floarea în fruntea Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman a apus. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție i-au luat ”coronița”și, din câte se pare, magistrații îi vor pune pe cap o diademă cu multe zăbrele. Momentan, Alesu Floarea este în arest la domiciliu.

O lovitură grea pentru o femeie ce a fost obișnuită să se rotească în tot felul de infracțiuni și să fie părtașă la jumulirea banului public. De numele Alesu se leagă distrugerea patrimoniului Comalex.

Fosta contabilă ”a tăiat și a spânzurat”, după cum i-au dictat stăpânii. În schimbul slugărniciei a primit ceea ce și-a dorit: Puterea. Ca director al Direcției de Protecție a Copilului Teleorman, Alesu Floarea a inventat o nouă economie de piață, unde kilogramul de roșii ajungea să coste cât un gram de aur. Și-a așezat fata la casa ei. Din spusele unor foști salariați, săptămânal mașinile instituției îi ducea provizii la Voluntari, acolo unde locuiește fătuca. Acum, corăbiile Floarei s-au scufundat.

Procurorii au pus coșul pe ea. În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că ”în perioada februarie-martie 2014, inculpata Alesu Floarea a primit de la o persoană denunțătoare suma de 10.000 lei și o bijuterie din aur (lănțișor din aur cu pandantiv, în valoarea de 757,97 lei), promițând în schimb să-și folosească influența derivând din funcția de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman și să intervină pe lângă membrii comisiilor desemnate pentru examinarea candidaților înscriși la concursurile pentru ocuparea unui post de inspector(la proba scrisă, respectiv interviu), organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în lunile mai și iulie 2014, astfel încât fiica denunțătoarei să fie admisă în vederea ocupării postului scos la concurs”.

Și asta se spune că este doar scânteia care va aprinde incendiul. Un incendiu infracțional care se va stinge cu mulți ani de pușcărie.

sursa:Realitatea teleormaneana

Pe aceeași temă