Cum să ajungi din Tecuci în Otopeni la timp pentru zbor

Din ce în ce mai mulți români optează pentru zborul cu avionul atunci când trebuie să călătorească într-o țară străină pentru că este mai ieftin (dacă îți cumperi biletul din timp) și mult mai rapid. Practic, nu va mai trebui să petreci 2-3 zile într-un autocar în drum spre Spania, ci poți să fii acolo în 2-3 ore. Pe cât de ușoară și de confortabilă ar fi această soluție cu avionul, pe atât este de complicată atunci când vine vorba de transportul până la aeroport. De fapt, aceasta este și marea problemă cu care se confruntă oamenii care locuiesc în Tecuci: cu ce ajung la Otopeni astfel încât să fie acolo la timp pentru a pierde zborul, dar totuși nu prea devreme pentru a pierde prea mult timp în aeroport? Există 3 mari soluții în acest sens. Să vedem care sunt acestea și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăreia!

 

Trenul

Trenul este varianta clasică, dar cea mai costisitoare și cea care te face să pierzi cel mai mult timp, dar rămâne o opțiune pentru situațiile în care nu ai altă opțiune. Din Tecuci pleacă către gara din Otopeni nu mai puțin de 7 trenuri, însă o călătorie cu trenul pe această rută durează în medie 8 ore, pentru că trebuie să schimbi în anumite gări trenul. 8 ore pentru un drum de aproximativ 220 de kilometri – dezavantajul este evident. În plus, o călătorie cu trenul atunci când ai multe bagaje poate fi ușor incomodă, mai ales că trebuie să schimbi trenul la un moment dat. Gândește-te la situația în care ai multe bagaje pe care trebuie să le cari după tine și trenul stă să plece din gară. O situație cu adevărat stresantă pe care ar fi bine să o eviți. Trenul rămâne totuși o variantă de urgență, atunci când celelalte două variante nu sunt posibile.

 

Mașina personală

Mașina personală este una dintre opțiunile ideale de transfer aeroport Tecuci-Otopeni pentru că îți oferă libertatea de a pleca la ce oră vrei și confortul pe care ți-l dorești. Însă, și mașina personală are două dezavantaje demne de luat în calcul. Primul dezavantaj se referă la necunoașterea drumul și implicit estimarea greșită a timpului pe care îl faci între Tecuci și Otopeni. Te poți trezi astfel în situația în care pierzi avionul pentru că ai plecat prea târziu sau ai prins coloană sau vreun accident pe drum sau în situația în care ajungi mult prea devreme la aeroport. Cel de-al doilea dezavantaj care este de fapt și un motiv care stă la baza motivației de a nu opta pentru această variantă este situația în care nu are cine să te ducă la aeroport. Practic, această variantă reprezintă o opțiune doar în cazul în care are cine să conducă, să te ducă la aeroport și ulterior, persoana respectivă să se întoarcă înapoi la Tecuci cu mașina.

 

Firmele de transport aeroport Tecuci-Otopeni

Am lăsat cea mai bună variantă la final: optarea pentru o firmă care se ocupă cu serviciile de transfer aeroport Tecuci-Otopeni. Avantajele sunt foarte multe pentru această variantă, de la confortul sporit până la șoferi profesioniști care te vor duce la aeroport într-un timp optim. Dacă nu suporți ideea de a călători cu mai multe persoane deodată, poți să optezi pentru firme de transfer aeroport Tecuci-Otopeni care oferă servicii VIP, mai exact o călătorie până la Otopeni într-o limuzină care îți asigură toate condițiile și îți oferă intimitatea dorită. Pentru un preț extrem de accesibil, poți scăpa de problema transportului de la Tecuci la Otopeni!

Pe aceeași temă