Cozile interminabile la ieşirea din Alexandria au revenit. Pe podul de peste Râul Vedea se circulă pe o singură bandă

Şoferii care vor să iasă sau să intre în municipiul reşedinţă de judeţ trebuie să se înarmeze cu multa răbdare.

La mai puţin de un an de la finalizarea procesului de reabilitare şi deschiderea circulaţiei pe ambele sensuri, traficul rutier pe podul de peste Râul Vedea a fost, din nou, restricţionat.

Începând de luni, 23 aprilie, circulaţia pe pod se desfăşoară pe o singură bandă, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere a decis că sunt necesare noi lucrări de reabilitare.

Potrivit graficului, lucrările sunt programate să se desfășoare în perioada 23 aprilie – 20 mai, astfel: 23 aprilie – 27.04.2018 – frezat și turnat asfalt – circulația va fi restricționată pe o singură bandă; 27.04.2018 – 02.05.2018 – se va relua circulația pe ambele benzi; 02.05.2018 – 20.05.2018 – refacerea rosturilor de dilatare – circulația va fi restricționata pe o singură bandă.

„Aceste lucrari se estimează de către constructor și CNAIR că nu ar putea dura mai mult de 45 de zile, dar având în vedere modul în care s-a executat această lucrare, nenumaratele blocaje și întârzieri, termenele repetate asumate și nerespectate sunt sceptic că aceștia vor reuși de data aceasta să se încadreze în graficul de lucrări asumat”, spunea, deranjat de situaţie, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, în urmă cu numai câteva zile.

Rămâne de văzut dacă graficul va fi respectat, cert este însă faptul că, la ieşirea din Alexandria, au început să se formeze cozi interminabile, iar nervii şoferilor sunt puşi serios la încercare.

Pe aceeași temă