Cioloș atac dur la adresa lui Dragnea

Prezent în cadrul unei emisiuni difuzate de Adevărul Live, premierul Dacian Cioloș a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește situația  asistaților social din județul Teleorman, condus de Dragnea și PSD 12 ani, din postura de președinte al Consiliului Județean.

Situația asistaților social din județul Teleorman și modalitatea prin care sunt înregistrate persoane în acestă categorie a fost unul dintre subiectele de interes pentru ministrul muncii, Dragoș Pîslaru – vezi aici.

În județul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai mulți asistați social. Acolo nu se dezvoltă economia, oare de ce?”, a spus premierul Dacian Cioloș, la Adevărul Live.

De asemenea, premierul a mai punctat și necesitatea unei reforme în administrația locală.  Pe de altă parte a precizat și faptul că va exista o strânsă colaborare cu PNL și USR în cazul în care se va reuși o majoritate guvernamentală – ”Îmi asum o conlucrare cu PNL și USR pentru a continua proiectele începute, având la bază proiectele din platforma România 100”.