CAZ ŞOCANT la Sfinţeşti: Fetiţă de 14 ani, lovită şi abuzată sexual de un bărbat în vârstă de 48 de ani

B.C., un bărbat de 48 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani din localitatea Sfinţeşti. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minori. Daca va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi. scrie  infotr.ro

Întreaga poveste a ieşit la iveală, duminică seara, după ce bărbatul a lovit-o pe copilă şi a lăsat-o pe un câmp, în afara localităţii. Cuprinsă de frică, fetiţa şi-a sunat fratele, rugându-l să vină să o ia acasă. Luată la întrebări, minora a spus totul. Părinţii au sunat la 112, iar a doua zi au mers la poliţie pentru a depune o plângere penală.

Din câte se pare, relaţia între cei doi a început în 2017, pe când fata nu împlinise 13 ani. Din declaraţiile existente la dosar, reiese că minora mergea de bună voie să se întâlnească cu bărbatul şi nu a fost şantajată sau ameninţată.

Cetăţenii din Vârtoape spun că omul este căsătorit şi are copii. Acesta ar fi lucrat mai mulţi ani în străinătate iar până anul trecut s-a ocupat de întreţinerea reţelei electrice din comuna Sfinţeşti.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvând al IPJ Teleorman a declarat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “act sexual cu un minor”, urmând a se da soluţie prin Parchet.

Pe aceeași temă