Bătaie de joc a conducerii TelDrum, față de angajații săi

Descinderile din ultimele zile au scos la iveală mai multe nereguli care au loc, de ceva timp, la firma TelDrum. Angajații sunt sătui să îndure nedreptățile pe care conducerea firmei le face.

Surse demne de încredere ne-au spus că descinderile din ultimele zile la sediile TelDrum pot avea legătură și cu abuzurile pe care conducerea firmei le face asupra angajaților.

Se pare că modelul deja consacrat de la Protecția Copilului Teleorman se aplică și la TelDrum. Oamenii spun că mai mulți angajați ai TelDrum au fost obligați să-și dea demisia din cadrul firmei și transferați, în acte, la Stația de Betoane de la Nanov. Cu toate acestea, ei au fost chemați să muncească tot la TelDrum.

Motivul transferului de angajați îl reprezintă un proiect european. Proiectul ar fi avut nevoie de cinci angajați, pentru a fi aprobat. Și, ca să nu mai angajeze alte persoane, conducerea TelDrum și-ar fi obligat oamenii să demisioneze și i-a angajat, fictiv, în cadrul proiectului european.

Citeste si: Bombă! Sediul TelDrum din Alexandria a fost luat cu asalt de mascați!

Mai mult, sursele noastre spun că simplii angajați ai TelDrum nu se bucură de toate beneficiile pe care firma le acordă. Conform surselor, angajații ar fi trebuit să primească bonuri valorice . Însă nu toți salariații ar fi intrat în posesia lor, deși în acte ar figura semnăturile lor.

De vineri dimineață, sediile firmei TelDrum din Alexandria au început să fie luate la puricat de autoritățile de la București. Reprezentanții Jandarmeriei ne-au confirmat că lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenție au descins, zilele acestea, la sediile  firmei din Alexandria. Descinderile nu au avut loc doar vineri.

Sursele noastre ne-au declarat că s-au făcut percheziții și în cursul zilei de ieri, în alte locații deținute de TelDrum. Oamenii legii au ridicat sute de documente. Se pare că la momentul de față sunt anchete în desfășurare, așa că lucrurile nu sunt nici pe departe lămurite. Noi vom reveni și cu alte amănunte, pe măsură ce le vom avea.

Pe aceeași temă