Bărbat injunghiat cu cinci lovituri de cutit la Nanov. FĂPTAȘUL cercetat in stare de libertate

UPDATE Potrivit comisarului şef Iulian Orbeşteanu, în cauză au fost întocmite două dosare penale, fiecare dintre cei doi bărbaţi depunând plângere împotriva celuilalt. Sursa citată a mai precizat că nu a fost luată măsura reţinerii preventive, cei doi urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.
–  Un barbat din Nanov, patron de magazin, a ajuns la spital, cu cinci lovituri de cutit, dupa ce a refuzat sa serveasca un consatean.

Conflictul dintre cei doi era unul mai vechi, se pare, patronul magazinului spunandu-i agresorului sa nu mai vina la magazin ca nu ii mai vinde nimic.

In aceasta seara, barbatul, care din primele informatii, a iesit de curand de la inchisoare, s-a dus la magazin pus pe scandal. Pentru ca nu a fost servit de patron, acesta a inceput scandalul, care s-a transformat rapid intr-o bataie in toata regula.

Patronul magazinului a ajuns la spital cu cinci lovituri de cutit, dintre care trei in spate, una in abdomen si una in picior, iar agresorul s-a ales cu capul spart.
Situatie nefericita sau gluma proasta? Lasam cititorii sa raspunda… Dupa ce au fost adusi la Spitalul de Urgenta, atat patronul magazinului cat si agresorul au fost preluati de personalul UPU.
La unitatea spitaliceasca au ajuns si politistii de la  rurala, oamenii legii parasind spitalul dupa putin timp, pe motiv ca au „si alte treburi”.
Nu putem sa nu ne intrebam, in acest caz, cine va raspunde in situatia in care un nou incident va avea loc intre agresor si victima sau intre agresor si apropiatii victimei, pe care se pare ca i-a si amenintat.
Vom reveni cu amanunte …

Pe aceeași temă