ATENȚIE ȘOFERI! Restricţii de trafic pe DJ 503, duminică

Autorităţile judeţene au decis să devieze traficul de pe DJ 503 (Drăgănești-Vlașca – Videle) pe DC18 (Drăgănești Vlașca – Comoara – Târnava – Videle) pentru ziua de duminică, 22 aprilie, între orele 07.00-15.00, când la Mănăstirea Pantocrator se aşteaptă să ajungă un număr mare de enoriaşi.

Restricționarea circulației se va realiza între localitățile Drăgănești – Vlașca și Târnava, pe sectorul de drum cuprins între km. 38+890 m (intersecție cu DN 6) în localitatea Drăgănești – Vlașca și km. 42 – 950 m (intersecție cu DC 18) în satul Târnava, comuna Botoroaga, informează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Pentru ca lucrurule să se desfăşoare în mod normal şi fără incidente, poliţiştii rutieri fac participanţilor la trafic o serie de recomandări, respectiv să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care asigură în zonă dirijarea și supravegherea traficului rutier; să nu depășească coloana de autovehicule oprite la indicatorul ,,stop,, și să respecte semnalele agenților de poliție rutieră; să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis și să nu claxoneze inutil; să circule cu o viteză legală, adaptată la condițiile de drum.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să se angajeze în traversarea străzii numai pe la locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.

Pe aceeași temă