Am primit, publicăm! Scoala 2 din ZIMNICEA colcaie de paduchi

In urma cu 6 luni paduchii isi faceau aparitia in clasa a III a din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 2 Zimnicea la A. B. ( Ali ) . Copilul nu este trimis acasa si asa perpetuam specia de paduchi .

Dupa lungi insistente ale parintilor , copilul sta acasa 2 – 3 zile este controlat de catre asistenta medicala a  scolii si revine in calasa . O mai avea , nu o mai avea paduchi nu se stie . Acum doua saptamani reapar paduchii prima data de A.C. si ulterior la I. C. Apare stirea cu  ,, SCOALA 2 DIN ZIMNICEA  COLCAIE DE PADUCHI “ sunt verificati copii si liniste .

D-na directoare da o replica si spune  presei  ca nu sunt paduchi in scoala 2 ca nu sunt paduchi in scoala ci doar cineva vrea sa se razbune pe ea . Si miercuri surpriza , sunt cautati iarasi copii in cap iar A.C. si I.C. au paduchi  .

Nu se face nimic ba din contra Directoarea cheama parinti vineri la sedinta si ,, ii i-a de urechi “ .CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA CAND LA TINE IN SCOALA COLCAIE PADUCHII TU II IEI PE PARINTII DE BUNA CREDINTA DE URECHI CA NU ESTE BINE SA SPUNEM LA PRESA SAU LA INSPECTORAT , DE CE SA ASCUNDA TOTUL SUB PRES , CATA NESIMTIRE , sa si dea demisia si sa plece daca nu este in stare sa conduca o Scoala .

NOI PARINTII DIN CLAsa  SUNTEM REVOLTATI DE CELE INTAMPLATE DE CE NU SE IAU MASURILE NECESARE SI DE CE DIRECTOAREA VREA SA ASCUNDA TOATA POVESTEA SUB PRES

2 thoughts on “Am primit, publicăm! Scoala 2 din ZIMNICEA colcaie de paduchi”

  1. Cel ce a scris acest articol este un analfabet/a. Mergeți în clasele primare. Proștilor

  2. Buna ziua, in primul rand ar trebui sa va verificati articolul pentru greseli de scriere, in al doilea rand pentru a nu risca sa pareti partinitori ar trebui sa verificati acuzele. HINT luati legatura cu cadrele medicale si cu ceilalti parinti, poate veti avea o supriza. Aceasta acididate si usurinta cu care cereti demisia cuiva denota mari lacune ale profesionalismului dumneavoastra!