Alina Gorghiu, posibil candidat în Teleorman

După criza din Partidul Naţional Liberal, provocată de retragerea copreşedintelui partidului, Vasile Blaga, luni, 3 octombrie 2016, se întruneşte Biroul Permanent Naţional al liberalilor, unde se va decide dacă vor merge mai departe, până la alegerile parlamentare din 11 decembrie, doar cu preşedintele Alina Gorghiu sau dacă va fi ales şi al doilea copreşedinte, şi cine anume.

La BPN al PNL vor fi stabilite şi listele de candidaţi la alegerile parlamentare din această iarnă şi vor participa toţi şefii de organizaţii judeţene din ţară, din Teleorman participând la respectiva şedinţă preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Din surse liberale, unele de foarte mare încredere, se pare că Alina Gorghiu va candida la alegerile parlamentare de anul acesta, nu în Argeş, ci în judeţul Teleorman.

Alina Gorghiu urmează să deschidă lista candidaţilor la Camera Deputaţilor, în locul deputatului Marin Almăjanu, iar Eugen Pîrvulescu va fi primul pe lista pentru Senatul României.

Sunt liberali care susţin cu tărie că există foarte probabil varianta ca în judeţul Teleorman să candideze Alina Gorghiu pentru Camera Inferioară a Parlamentului, ceea ce pentru liberalii teleormăneni ar fi o mândrie, copreşedintele Alina Gorghiu fiind în felul acesta un fel de locomotivă pentru liberali. Astfel, în Teleorman, liderul liberalilor, Alina Gorghiu, va intra în luptă cu liderul social-democraţilor, Liviu Nicolae Dragnea, pentru unul din cele cinci fotolii de deputaţi.

Pe aceeași temă