Alexăndrenii scapă de statul la cozi

Cetățenii pot plăti on-line taxele și impozitele, pe ghiseul.ro

Alexăndrenii nu vor mai fi obligați să stea la coadă și să piardă ore bune pentru a-și plăti taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri sau mașini, dar si amenzile gestionate de autoritățile locale.

Începând de luni, 7 ianuarie, primăria Alexandria a anunțat că dările se pot achita on-line, cu autentificare, prin Sistemul Național de Plăți On-Line, la adresa www.ghișeul.ro. Tot ceea ce trebuie să faci este să deții un card valabil și să soliciți un nume de utilizator și parolă. Completarea datelor nu durează mai mult de un minut. Trebuie doar să introduci numele și prenumele, CNP-ul și numărul cardului. Imediat ce primești în e-mail numele de utilizator și parola, îți poti achita taxele și impozitele din fața calculatorului.

Potrivit www.ghișeul.ro, alexăndrenii par interesați de această metodă de plată. În numai o zi, 227 de cetățeni au solicitat datele de acces. În județul Teleorman, alte trei localități sunt înrolate în Sistem, și anume Roșiorii de Vede(89 de utilizatori), Turnu Măgurele( 4 utilizatori) și Videle (335 de utilizatori), la care se adaugă și Agenția Națională de Administrare Fiscală (4980 de utilizatori).

Pe aceeași temă