Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman: ”Alina Gorghiu minte cu nerușinare”

În cursul acestei zile PMP Teleorman a organizat o conferință de presă pentru a-și face cunoscuți candidații de la Camera Deputaților și de la Senat.

Mergând pe ideea că teleormănenii au învățat din greșelile trecutului, președintele PMP Teleorman, Adrian Florescu este convins că la alegerile din 11 decembrie partidul pe care îl reprezintă va avea un procent de aproximativ 15% – 20%.

dscn3473

Teleormananii nu vor mai face aceleasi greșeli ca anii trecuti. Nu poți să faci aceleași greșeli și să speri la rezultate diferite ”, Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman.

Un alt aspect foarte bine punctat de Florescu și care dă un plus de încredere teleormănenilor, comparativ cu candidații altor partide politice, este faptul că toate persoanele care se găsesc pe listele de la Senat și Camera Deputaților locuiesc în Teleorman și sunt profesioniști în domeniile lor de activitate.

Lista PMP Teleorman pentru Camera Deputaţilor 

 1. Adrian Florescu
 2. Nicolae Stan
 3. Nicuşor Ionescu
 4. Ionel Preda
 5. Floarea Maria Păunescu
 6. Tudor Manea
 7. Ileana Tudor

Lista PMP Teleorman pentru Senat

 1. Marian Popa
 2. Constantin Berechet
 3. Gheorghe Boja
 4. Iulia Ştefania Manea

În continuare Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman atrage atenția asupra minciunilor promise de restul partidelor politice.

Cu toții promit bunăstare! Dar mai toate partidele, PSD, PNL, ALDE, fac promisiuni electorale populiste fără a prezenta și proiecțiile bugetare care să vină să susțină cele spuse. Reducere de TVA, eliminări de taxe, investiții publice, toate acestea merg pe consum de la bugetul de stat. Ei nu prezintă cum producem banii pentru a-i duce la bugetul de stat”, spune  Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman.

” Alina Gorghiu minte cu nerușinare ” – Adrian Florescu

Președintele PMP susține acest lucru deoarece nu este pentru prima dată când Alina Gorghiu susține lucruri de care nu este nici măcar ea convinsă, de acestă dată fiind vorba despre o eventuală alianță cu PMP.

Pe aceeași temă