Acțiune în forță a POLIȚIEI. Trei persoane din Roșiorii de Vede au fost reţinute

Trei persoane din comunitatea ţigănească din Roșiorii de Vede au fost reţinute  de autorităţile teleormănene fiind acuzati de şantaj.

 

La data de 19.04.2018, polițiștii din cadrul Poliției mun.Turnu Măgurele au continuat cercetările în dosarul penal privind un bărbat în vârstă de 28 ani din mun.Roșiorii de Vede, jud.Teleorman care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, fapta  prev.  şi ped. de art.  207 alin. 1 si 3 din Codul Penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 si 3 din C.pen. si art. 77 lit. a Cpen. în dauna persoanei vătămate, un bărbat  din mun. Turnu Magurele, jud. Teleorman.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, a fost prins în flagrant bărbatul cercetat care  a primit de la persoana vătămată suma de 10.000 euro.  Cel în cauză era însoțit de alte două persoane, ambele în vârstă 46 ani din mun. Roșiorii de Vede, jud. Teleorman.

Împotriva celor trei persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, cei trei fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria mun. Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă.

Pe aceeași temă