ACCIDENT: Un biciclist a decedat, după ce a fost lovit de un autobuz

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN52, în direcția Alexandria-Turnu Măgurele.

În urma verificărilor, au fost stabilite următoarele: în timp ce un bărbat în vârstă de 57 ani din municipiul Alexandria conducea un autobuz pe DN 52, la kilometrul 8 a acroșat un biciclist care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă, fără a fi echipat cu echipament reflectorizant și fără ca vehiculul condus de către acesta să fie echipat corespunzător cu lumini.

Vizibilitatea la momentul producerii accidentului era redusă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În urma accidentului a rezultat decesul bicilistului, un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Alexandria.

Conducătorul auto se afla în timpul orelor de serviciu și respecta itinerariul și orele de program stabilite. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă,, , în care se va propune soluție prin Parchet.

 

Stiri Teleorman | Stiri si informatii de ultima ora din Alexandria | Cotidian de investigatii si anchete,unul dintre cele mai obiective ziare din Teleorman.

Pe aceeași temă