ACCIDENT SPECTACULOS în Poroschia.Un tânăr de 19 ani, șoferul unui autoturism BMW,a scăpat ca prin minune

Un băiat de 19 ani a scăpat ca prin minune, nici măcar cu o zgârâietură, după ce autoturismul pe care-l conducea a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Poroschia.

Tânărul spune că, în timp ce se deplasa spre Alexandria, de pe o stradă laterală i-a ieșit în cale un alt participant în trafic, care, fără să se asigure, a intrat pe șoseaua principală. Conducătorul auto din Poroschia a declarat că în momentul în care a vrut să evite impactul, din cauza asfaltului umed, a pierdut controlul vehiculului, lovind o altă mașină care venea din față. Autoturismul marca BMW s-a răsucit mai bine de 100 de metri de la locul accidentului, acrosând o dubiță staționată pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât pe o parte și pe alta a șoselei au fost împrăștiate părți din mașină.

Oamenii din zonă au precizat că autoturismul condus de tânăr ar fi avut ceva viteză. Este luată în calcul și varianta unei întreceri.

Un bărbat de 60 de ani, șoferul autoturismului care circula regulamentar, a suferit răni la nivelul membrelor. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care, în urma cercetărilor, vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Pe aceeași temă

3 thoughts on “ACCIDENT SPECTACULOS în Poroschia.Un tânăr de 19 ani, șoferul unui autoturism BMW,a scăpat ca prin minune”

  1. Da, a iesit o fantoma de pe strada laterala si a vrut sa o evite, nu a iesit nimic, gonea nebuneste de era gata sa decoleze, apoi a iesit de pe carosabil si a inceput sa se roteasca! Astia te omoara nevinovat!

  2. Acum incepe sa musamalizeze problema k vezi doamne ia taiat calea o alta masina , nu este nimic adevarat am vazutcu ochii mei cu ce viteza circula , cum a spus si cel din comentariu de mai sus , mai avea un pic si isi lua zborul, pur si simplu iti este frica sa mai stai si in curtea ta k te trezesti cu un nebun k asta.

  3. Haideti sa vedem in ansamblu lucrurile . Baiatul a avut vina ca a fugit cu masina intradevar . Dar dumneavoastra care nu a ti fost acolo de ce va place sa comentati degeaba. Viteza este viteza .. cred ca avea undeva la 120 km dar domnul sef da la dova .. De ce nu s a asigurat cand a iesit de la abator. Ganditi va ca daca era asa cum a precizat ca era deja iesit , baiatul daca intra in depasire intra in ford frontal , deoarece intre strada abatorului si ford au fost 37 de metri . Deci clar nu avea loc sa revina inapoi si sa il loveasca fordul in spate , deoarece si din poze se vede ca fata nu are nimic. Nu invinovatesc pe nimeni doar pe dumneavoastra care comentati din curte fara sa fiti de fata