Accident mortal pe raza comunei Tătărăștii de Jos. Un bărbat, in varsta de 58 ani, a decedat, dupa ce a intrat cu masina într-un gard

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și s-a izbit de un gard de beton din partea dreaptă a drumului, potrivit reprezentanților IPJ Teleorman.

Accidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 11 august, pe D.J.504, pe raza comunei Tătărăștii de Jos a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112, iar la fața locului oamenii legii au constatat că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 504, pe raza com. Tătărăștii de Jos, din direcția de deplasare Pitești către municipiul Alexandria, la km 97+820m, pe un sector de drum drept, având alte preocupări în timpul condusului, a părăsit carosabilul și a intrat într-un gard de beton din partea dreaptă a drumului, în direcția sa de deplasare, informează IPJ Teleorman.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *