Accident mortal la Târnava. Două persoane au decedat pe loc

Imagini de coșmar în satul Târnava, comuna Botoroaga, în urma accidentului rutier în care doi tineri și-au pierdut viața. Impactul a fost atât de puternic, încât conducătorul auto și pasagerul din dreapta au murit pe loc.

Pompierii, chemați la fața locului, s-au chinuit zeci de minute pentru a scoate trupurile neînsuflețite dintre fiarele contorsionate ale vehiculului.

Din primele cercetări, tragicul eveniment rutier a avut loc pe un sector de drum în pantă, ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Șoferul, care își cumpărase mașina de numai o lună de zile, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Păun Marcel și Șovărel Marian, ambii în vârstă de 34 de ani, locuiau în satul Valea Cireșului. În urma lor au rămas doi copii minori, de 5 ani, respectiv 7 ani. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la morga Spitalului din Videle, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Pe aceeași temă