Accident la Perii Broșteni. Conducătorul auto, un ţigan de 15 ani, a băgat în spital patru persoane

Un accident rutier cu patru victime a avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, 3 ianuarie, pe raza localităţii Perii Broşteni, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ.

Din primele cercetări, conducătorul auto, un ţigan de 15 ani din comună, a pierdut controlul autoturismului, intrând într-un cap de pod. În urma impactului, şoferul a suferit câteva răni la nivelul capului, iar starea lui de sănătate este stabilă.

În autoturism se mai aflau doi minori, de 12, respectiv 18 ani, dar şi  o femeie în vârstă de 50 de ani şi un bărbat de 62 de ani. Toţi patru au fost preluaţi de Ambulanţă şi transportaţi la Spital pentru a primi îngrijiri medicale.

La Spital au ajuns şi rudele celor patru victime, care au pornit un adevărat tărăboi. Pentru calmarea spiritelor şi siguranţa cadrelor medicale, mai mulţi jandarmi au fost dislocaţi în zonă.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, urmând ca o soluţie să fie dată prin Parchet.

 

Pe aceeași temă