Accident grav pe raza localitații Scrioaștea. Patru persoane, printre care un copil, au ajuns la spital

În jurul orei 17.00, pe DN 65 A, pe raza localitații Scrioaștea, s-a produs un accident rutier între doua autoturisme, din care au rezultat 4 victime.

Deoarece inițial, pe numarul unic de urgenta 112, s-au anunțat 3 victime incarcerate, la fata locului s-au deplasat imediat pompierii militari rosioreni cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma cu modulul de descarcerare si o ambulanta SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale cu trei ambulante.

La sosirea salvatorilor, au fost gasite patru victime, doi barbati si doua femei, neincarcerate, constiente si cooperante, insa cu multiple traumatisme.

Într-unul dintre autoturisme, pe langa cele patru persoane ranite, se mai afla si un copil in varsta de aproximativ 6 ani care, din fericire, nu a suferit nicio vatamare.

Victimele au primit primul ajutor la fata locului dupa care doua au fost transportate la Spitalul Judetean din Alexandria si doua la Spitalul Municipal Rosiorii de Vede.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea masurilor de prevenire a incendiilor si au sablat carosabilul de resturile provenite de la cele doua masini. Cazul a fost preluat de politie pentru cercetari.

Pe aceeași temă