Accident grav, cu patru victime, în Teleorman

În cursul zilei de ieri, 01.06.2015, la ora 14.50, pe numărul unic de urgență 112, s-a anunțat producerea unui grav accident rutier, pe DN 65 A, km 14, în direcția Roșiorii de Vede — Turnu Măgurele, cu patru victime, din care una încarcerată.

Ajunși la fața locului cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii militari roșioreni au constatat faptul că nu mai era nicio persoană încarcerată în autoturismul Chevrolet, răsturnat în afară părții carosabile, însă erau 4 victime, rănite grav.

Marian Z., de 58 de ani, conducătorul autoturismului, a fost preluat de paramedici, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede, fiind predat medicilor din cadrul Unității de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte trei victime au fost preluate de către personalul Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital.

Pompierii militari au luat măsurile necesare prevenirii și stingerii unui eventual incendiu, au deconectat bornele de la baterie și au îndepărtat resturile de pe carosabil.

Cazul a fost preluat de către polițiști pentru cercetări.

sursa:turnucustiri.ro

Pe aceeași temă