ACCIDENT | Autocarul Rapidului, lovit de o maşină în Alexandria

Dacă rapidiştii n-au avut nicio emoţie când au jucat într-un meci amical cu formaţia Sporting Turnu Măgurele, joi, 3 decembrie 2015, pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, fotbaliştii au avut parte de un eveniment care a trecut dincolo de emoţii, spre spaimă.

În timp ce aşteptau la culoarea roşie a unui semafor în Alexandria, autocarul în care se aflau sportivii a fost zguduit de un autoturism cu numere de Teleorman, care a intrat în mijlocul de transport al giuleştenilor.

“Noi eram la stop, a venit o maşină şi a intrat în noi. Nu am păţit nimic. Acum suntem la poliţie, şoferul dă declaraţii”, a spus antrenorul Dan Alexa pentru sport.ro.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, singurul care ieşit mai şifonat din impact fiind şoferul care a provocat incidentul. Acesta a fost transportat la spital de o ambulanţă care a ajuns în scurt timp la faţa locului. Niciun giuleştean nu a avut de suferit în urma impactului.

Confruntarea amicală de la Turnu Măgurele a avut loc de la ora 13:00 şi s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În meciul amical ce a avut loc pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, Dan Alexa a ales echipa de Liga a III-a pentru a testa mai mulţi jucători care nu au evoluat în acest sezon.

Pe aceeași temă