A furat o mașină rupt de beat și a intrat cu ea în stâlp

Ieri, polițiști teleormăneni au fost sesizați prin SNUAU 112  cu privire la faptul că la ieșire din satul Păru Rotund către Albești este un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului, au reuşit identificarea şi prinderea conducătorului auto bănuit de producerea evenimentului, respectiv un tânar, de 19 ani, din localitatea Nenciulești.

Ca urmare a extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat următoarele:

„Pe partea dreaptă a DJ601 F în com.Nenciulești, sat Părul Rotund în direcția de deplasare com.Nenciulești către com.Vedea a fost găsit un autoturism avariat în partea frontală, iar la aproximativ 8 metri în spate a fost identificat un stâlp din beton de la rețeaua electrică rupt de la suprafața solului.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către organele de poliție imediat după comiterea faptei a fost identificat autorul în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani din com.Nenciulești, sat Nenciulești, jud.Teleorman care se ascundea  într-un lan de culturi agricole, ulterior fiind prins și imobilizat de organele de poliție, fiind condus la postul de poliție în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză ar fi sustras autoturismul susmenționat pe care l-a condus pe DJ 601F, din satul Nenciulești până în satul Păru Rotund unde l-a avariat de stâlpul din beton, după care l-a abandonat.

Deasemenea, s-a mai stabilit că respectivul conducător auto nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testului fiind de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Pe aceeași temă